Министерството на правосъдието на САЩ съди Apple в четвъртък, обвинявайки я в

...
Министерството на правосъдието на САЩ съди Apple в четвъртък, обвинявайки я в
Коментари Харесай

Apple е изправена пред години на разсейване след антитръстовия иск срещу DOJ

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати съди Apple в четвъртък, обвинявайки я в потребление на пазарната мощност на iPhone, за отрязване на съперниците, поставяйки началото на дълголетен развой, включващ стотици юристи и заплашва бизнес модела на Apple за „ оградена градина “.

Ако Министерството на правораздаването завоюва, то може да изиска редица промени в бизнеса на Apple и американски чиновници не изключиха тази опция че Apple може да се сблъска със „ структурни средства за отбрана “ или да бъде разрушена.

Ако причините на Apple надделеят, съдът може да постанови, че неговият приблизителен 64% дял от смарт телефоните в Съединени американски щати не е монопол, или че държанието му не беше нелегално, давайки на Apple нови принадлежности за битка с бъдещата регулация.

Но преди нещо от това да се случи, евентуално ще забележим години правни разногласия, по време на които Apple ще бъде принудени да пазят бизнеса си обществено, да отвличат вниманието на своите ръководители с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР